Over ons

Ongeveer vijf jaar geleden is Dendron @ Boomstronkverwijderen.NL opgericht toen we binnen het hovenierswerk een probleem signaleerden waar bijna niemand zich graag aan waagde: het verwijderen van lastige stronken en wortels van bomen. Uitgraven met de hand is zwaar en tijdrovend werk en met een graafmachientje lukt het meestal ook niet.

Dendron heeft toen als eerste in Nederland en België een oplossing bedacht en een dienstverlening opgezet voor het verwijderen van boomstronken. Inmiddels zijn wij met onze stobbenfrees machines en unieke methode expert geworden op het gebied van boomstronk verwijderen. Wij bieden onze dienstverlening aan voor zowel particulieren als bedrijven werkzaam in o.a. boomverzorging, aanleg en onderhoud, hoveniers, stratenmakers, de bouwsector en gemeenten.

Ons machinepark bestaat uit diverse geavanceerde stronkenfrees / stobbenfrees machines waarmee we op nagenoeg elke plek boomstronken en wortels weg kunnen frezen. 

Het is ons dagelijks streven onze klanten snel, professioneel en volgens afspraak van dienst te zijn. Wij zijn zéér gemotiveerd en doen ons werk elke dag met veel plezier! We streven altijd naar een zorgvuldige dienstverlening én beschikbaarheid op korte termijn.

Indien u vragen heeft over stobben frezen, onze werkwijze of wat we voor u zouden kunnen betekenen, dan kunt u ons vrijblijvend bellen of e-mailen.

Werkgebied

Ons werkgebied voor het verwijderen van boomstronken is: Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht, Gelderland, Flevoland, Overijssel, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg en België.

 

Dendron werkt met meerdere machines vanuit verschillende locaties door een groot deel van Nederland en België. Meerdere opdrachten worden per dag ingepland en logistiek gecombineerd zodanig dat wij in nagenoeg het hele land tegen dezelfde gunstige tarieven onze dienstverlening kunnen aanbieden.

 

Wekelijks zijn we met de stobbenfrees machines in de omgeving Goes, Bergen op zoom, Roosendaal, Breda, Tilburg, Eindhoven, Venlo, Roermond, Maastricht, Heerlen, Den Bosch, Oss, Dordrecht, Rotterdam, Den Haag, Gouda, Zoetermeer, Leiden, Amsterdam, Alkmaar, Almere, Lelystad, Utrecht, Zwolle, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem en Nijmegen.

boomstronk verwijderen

Smalle doorgang geen probleem voor de Vermeer stobbenfrees.

Stobbenfrezen is zonder meer de beste methode van boomstronk verwijderen.

Stobbenfrezen is de meest efficiënte en effectieve manier om een boomstronk te verwijderen. Er kan zeer nauwkeurig gewerkt worden met stobbenfrezen.

Start a Conversation

Hi! Click one of our member below to chat on Whatsapp

whatsapp

whatsapp

hello

offline