Bekijk onze video en zie hoe het werkt!

De stronkenfrees of stobbenfrees

In het zuiden van Nederland en in Vlaanderen gebruikt men meestal de term stronkenfrees. Boven de rivieren is de term stobbenfrees of stobbefrees gebruikelijk. In beide gevallen gaat het om dezelfde machine.

Wij werken met één type stobbenfrees. De machine is sterk, wendbaar, zeer compact en licht van gewicht. Hierdoor is hij geschikt voor nagenoeg elk type werk en kan zich zonder schade aan te richten verplaatsen over het gazon of het terras. 

Geavanceerde zelfrijdende stronkenfrees

Met de geavanceerde Vermeer sc252 (27pk) kan elk formaat boomstronk met wortels verwijderd worden. De frees heeft een werkdiepte tot circa 45 cm onder maaiveld. Deze machine is 88 cm breed. Een poort met een doorgang van 89 cm is dus voldoende. Dit driewielige model is zelfrijdend. Hij kan zich zelfs verticaal en horizontaal verplaatsen en hierdoor zijn ook niveauverschillen in de tuin geen probleem. Zo kan deze machine bijna op elke locatie komen.

uitfrezen stronken

Stronkenfrees verwijdert diverse begroeiing

Met de frees is het mogelijk om diverse begroeiing te verwijderen in de tuin. Denk hierbij niet alleen aan boomstronken en boomwortels, maar ook aan wortels van heggen en struiken. Zelfs met bamboe verwijderen kunnen wij u van dienst zijn in de tuin.

Start a Conversation

Hi! Click one of our member below to chat on Whatsapp

whatsapp

whatsapp

hello

offline