Uitfrezen boomstronken

Boomstronken

Uitfrezen boomstronken met een Vermeer stobbenfrees

Uitfrezen boomstronken met een Vermeer stobbenfrees

Wanneer u een nieuwe tuin gaat aanleggen, kunnen boomstronken, stobben of boomstompen aardig in de weg zitten. Zeker wanneer u bijvoorbeeld een deel van uw tuin wil bestraten. Dan is het handig om deze ongewenste boomstronken uit te frezen.

Uitfrezen boomstronken

Wij kunnen voor u het uitfrezen van boomstronken verzorgen. Hiervoor maken wij gebruik van stobbenfrezen. Wij zijn in het bezit van twee verschillende stobbenfrezen, waarmee we boomstronken geheel kunnen verwijderen. De boomstronken worden door middel van een frees compleet versnipperd of verpulverd. U houdt hierna slechts wat compostafval over. De restanten van de gefreesde boomstronk kunnen verwerkt worden in de borders van de tuin of gaan in de afvalbak voor groenafval. De stobbenfrezen kunnen zonder problemen in zand werken. Het is dus niet nodig om de stronk vooraf uit te graven.

Wij kunnen werken tot een diepte van maximaal 50cm onder maaiveld. Maar bijvoorbeeld voor het bestraten van uw tuin hoeven we slechts tot ca. 20 cm diepte te gaan. Standaard frezen we tot een diepte van 35 cm. Meestal is dit meer dan diep genoeg. De grond te diep losmaken is immers niet nodig en zelfs nadelig wanneer u wil gaan bestraten. De machines zijn gemakkelijk te vervoeren waardoor wij bijna overal kunnen komen. Tevens zijn de machines licht van gewicht, waardoor we zonder insporing of schade achter te laten over uw gazon of terras kunnen rijden.

Start a Conversation

Hi! Click one of our member below to chat on Whatsapp

whatsapp

whatsapp

hello

offline