Dendron, dé specialist in het verwijderen van boomstronken!

Bekijk onze video en laat u overtuigen!

Boomstronk verwijderen?

Dendron is dé specialist in Nederland op het gebied van boomstronk verwijderen met stobbenfrees. Wij verwijderen boomstronken en boomwortels voor particulieren en bedrijven in tuin, park en bos. Dat gebeurt met speciaal ontwikkelde krachtige maar compacte machines. Dendron streeft naar een zorgvuldige dienstverlening én beschikbaarheid op korte termijn.

Stobbenfrees of stronkenfrees

De stobbenfrees / stronkenfrees freest de boomstronk en wortels in de grond tot kleine snippers. Deze verteren daarna snel tot humus. Een boomstronk verwijderen met een stobbenfrees is de meest doeltreffende, veilige en rendabele methode om een stronk uit de grond te verwijderen.

Boom kappen?

Een aanvraag voor een boom kappen kunt u ook doen bij ons. Deze sturen wij door naar vakkundige boomverzorgers of boomkap bedrijven bij u in de buurt. Zij nemen dan snel contact met u op voor het maken van een vrijblijvende offerte.

Stronk verwijderen met stobbenfrees

Adresgegevens

Ons werkgebied

uitfrezen stronken

Locatie Heerle
Herelsestraat 68
4726 AG Heerle (Gem. Roosendaal)
tel : +31 (0)6 1416 3497

Locatie Eindhoven
Roerstraat
5626DS Eindhoven
tel : +31 (0)6 1416 3497

  • Gelderland
  • Noord-Brabant
  • Zeeland
  • Limburg
  • België
  • Noord-Holland
  • Zuid-Holland
  • Utrecht
  • Flevoland
  • OverijsselBoomstronk verwijderen met stobbenfrees.

Met de stobbenfrees / stronkenfrees kunnen wij de boomstronk en boomwortels van bomen, heg of haag volledig verwijderen. Daarna kunt u op de plek probleemloos bestrating leggen of een nieuwe boom planten. De fijn gemalen pulp van de boomwortels en stronk verteert na het uitfrezen gemakkelijk in de grond tot humus.

Na  uitvoering van het werk zijn er geen zware stronken meer om af te voeren. Met onze sterke stronkenfrees machines kunnen wij elke maat boomstam en boomstronk verwijderen. Dat op nagenoeg elke locatie in de tuin. En tot een diepte van desgewenst 50 cm onder maaiveld. In de regel zijn de boomstronken dan volledig verdwenen en kunt u probleemloos herplanten, gazon leggen of bestraten.

Thuis blijven is niet noodzakelijk

Als u de poort open laat en wij onbelemmerd de tuin in kunnen met de stobbenfrees, hoeft u voor een afspraak geen vrije dag te nemen. Wij komen de boomstronk verwijderen en voeren het werk uit zoals met u is afgesproken.

Onze mensen werken netjes en met aandacht voor hun werk. Heeft u achteraf nog vragen of opmerkingen dan horen we deze graag van u. We zijn altijd blij met uw feedback.

 

*Dendron werkt met meerdere machines vanaf diverse locaties in een groot deel van Nederland en België. Wekelijks zijn we met de stobbenfrees in de omgeving van: Bergen op zoom. Roosendaal. Etten-Leur. Breda. Tilburg. Eindhoven. Helmond. Venlo. Roermond. Maastricht. Heerlen. Den Bosch. Dordrecht. Rotterdam. Den Haag. Amsterdam. Alkmaar. Almere. Utrecht. Amersfoort. Apeldoorn. Zwolle. Arnhem en Nijmegen.

Start a Conversation

Hi! Click one of our member below to chat on Whatsapp

whatsapp

whatsapp

hello

offline